Eficientizarea terapiei copiilor cu autism

Desi tipurile de interventie in autism pe care le folosim nu se bazeaza pe medicamente  sau  alte  cure  biologice,  sunt  totusi  unele  dintre  cele  mai costisitoare si inaccesibile (pentru foarte multi  dintre romani),  pentru ca se bazeaza pe lucrul intensiv, 1 la 1, cu terapeuti specializati. Fiecare psiholog lucreaza cu un singur copil pentru o anumita perioada din zi, in functie de nevoile si curricula fiecaruia, ajungand la 35-40 de ore de interventie pe saptamana.

Putem eficientiza terapia pentru copii implementand un proiect prin care se poate face terapie cu mai multi copii simultan.

In centrul nostru putem face terapie cu maxim 10 copii in acelasi timp. Pentru a implementa acest proiect mai avem nevoie de inca 5 tablete, luandu-le in calcul si pe cele 5 deja achizitionate de centru. Costul lor este in valoare de 7500lei.

Ne dorim tabletele pentru o serie de motive simple:

- vor eficientiza enorm de mult munca noastra a terapeutilor
- vor usura procesul de instruire al terapeutilor
- vor eficientiza rata de invatare a copilului
- vor ajuta la o mai buna comunicare intre noi si parinti, si nu in ultimul rand, ne vor ajuta sa  reducem considerabil consumul de hartie si tonner.
- vor contine aplicatii care vor face sesiunea de terapie mai distractiva

Pe fiecare tableta se va instala un program care :

- Va monitoriza aplicarea programului de interventie ABA
- Faciliteaza efectuarea si compararea evaluarilor periodice
- Va usura modul de colectare al datelor din timpul fiecarei sesiuni de terapie (in prezent datele se colecteaza pe hartie, in dosare) ; astfel colectarea de date se va face in timp real
- Va centraliza automat datele colectate, elaborandu-se grafice de achizitii
- Va facilita accesul parintilor la rezultatele copilului (fiecare parinte va avea acces la tot dosarul copilului : plan de interventie,evaluare, fise de notare, grafice de achizitie zilnice)
- Va contine video-uri cu sesiunile de terapie si feedback-urile coordonatorilor

Ne puteti sustine si va asiguram ca veti vedea copii recuperati, terapeuti fericiti si parinti multumiti.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

825 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Eficientizarea terapiei copiilor cu autism

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

825 RON

Suma:

2

Galantomi:
8 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Desi tipurile de interventie in autism pe care le folosim nu se bazeaza pe medicamente  sau  alte  cure  biologice,  sunt  totusi  unele  dint

7,500 RON Target
750 RON Suma
7 Donatii
10% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

7,500 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
1% Complete